Lezing Stichting Historisch Oudorp: “Rondom Oudorp”

U gaat kennismaken met, of herinneringen ophalen over Oudorp van 1960 en eerder. Nog nooit vertoonde beelden van rondom Oudorp zullen de revue passeren door middel van de moderne toverlantaarn. Joop Duinmeijer zal alle beelden toelichten, maar hoort ook graag aanvullingen van mensen die meer kunnen weten. 

Kom naar het feest van de historie en de ontmoeting op zaterdag 21 maart om 20.00 uur, in Wijkcentrum De Oever, Amstelstraat 1. De zaal is open vanaf 19.30 uur. 

De entree is slechts € 3,50 p.p. tenzij u al donateur bent van de Stichting Historisch Oudorp. In dat geval betaalt u slechts € 1,00 p.p. 

Wij verwachten veel mensen. Het is daarom noodzakelijk dat u zich aanmeldt voor deze mooie avond door plaats te reserveren via: mjtrompbos@outlook.com of info@historischoudorp.nl

Meer weten of donateur worden? www.historischoudorp.nl

Tot ziens op 21 maart!

Betaalverzoek

Dit jaar komt de Kroniek van Oudorp twee maanden eerder uit dan gewoonlijk. Eind april is het al zover. Het maken en drukken van de Kroniek is onze grootste jaarlijkse kostenpost, reden waarom wij u vriendelijk verzoeken uw bijdrage voor de Stichting over 2020 spoedig te voldoen. Wij danken u bij voorbaat voor uw medewerking.

Heeft u uw bijdrage al overgemaakt dan is dit bericht uiteraard niet voor u bestemd en bedanken wij u voor uw snelle betaling.