Aan de fans van de Stichting Historisch Oudorp

Beste dames en heren,

Als bestuur van de stichting hebben wij, vanwege de stijgende kosten, moeten besluiten de jaarlijkse minimale bijdrage van onze begunstigers en de prijs van de Kroniek van Oudorp te verhogen. 

Wij vragen u als begunstigers tenminste € 12,- per jaar over te willen maken, waarbij wij zeer erkentelijk zijn voor degenen die uit vrije wil de stichting al lang hogere bijdragen toekennen. Als begunstiger vindt u de Kroniek jaarlijks gratis in de bus en krijgt u korting  bij onze lezingen en historische wandelingen. 

Houd u er a.u.b. rekening mee dat bij Kronieken die per post verstuurd moeten worden, wij genoodzaakt zijn € 3,50 aan portokosten in rekening te brengen. Dat geldt voor begunstigers die niet in de gemeente Alkmaar, Heiloo, Bergen, Langedijk of Sint Pancras wonen. Graag doen wij een beroep op u om uw bijdrage vroeg in het jaar over te maken, aangezien de meeste kosten vallen in het eerste en tweede kwartaal. 

Losse Kronieken gaan € 10,- kosten. Zij zijn vanaf de datum van verschijnen te koop bij De Spar en Vivant Margits aan het Nyenburgh en de Albert Heijn op het Oudorperplein. Naar verwachting zal de Kroniek 2021 vanaf 10 juni in de schappen liggen. 

Een laatste verzoek aan u. Als u email gebruikt, houdt ons op de hoogte van het juiste emailadres. Dat maakt het communiceren met u een stuk eenvoudiger. Gebruikt u geen email, dan is het makkelijk als wij u zouden kunnen bellen. U kunt ons op de hoogte houden via info@historischoudorp.nl

Met vriendelijke groet,
Joop Duinmeijer, voorzitter
Volg ons op Facebook en bezoek de website: https://historischoudorp.nl